Några tips för nytillkomna!

Allmänt Lada-Niva snack!
ahlberg
Inlägg: 5037
Blev medlem: 12 nov 2008 08:46
Ort: Hässleholm/Stockholm

Några tips för nytillkomna!

Inlägg av ahlberg » 06 dec 2008 11:28

Välkommen till Svenska Lada Niva forumet!

Forumet är en mötesplats för de som vill prata Niva med likasinnade. Har utbyter vi erfarenheter, resonerar om modifikationer och löser problem.


Är du nybliven Niva-ägare finns det massor av bra info i "Baxters Temple of Niva", följ bara länken nedan:

viewtopic.php?f=30&t=1394&start=0&sid=e ... 145447ec2fNär det gäller vårt forum:

1. Forumet drivs utan vinstintresse. Vi har inga medlemsavgifter, men vill du vara med och sponsra kan du läsa om det här: http://www.lada-niva.se/viewtopic.php?f=26&t=3874

2. Forumet, dvs medlemmar, administratörer och moderatorer tar inget ansvar för de tips, ombyggnadsförslag mm som publiceras. Det är upp till var och en att bedöma om det är lagligt och säkert att följa råden. Var försiktiga!

3. Längst ner på första sidan kan du ser namnen på administratörer och moderatorer om du behöver komma i kontakt med oss.

4.Håll dig till ämnet - och håll en positiv inställning! Vi är här för att vi tycker det är kul att diskutera Niva. Det är så lätt att missförstå varandra på nätet - och alla kan inte uttrycka sig perfekt i skrift. Använd smilies när du skojar!

5. Signaturer är det som visas längst ner i dina inlägg. Du hittar dem under Kontrollpanelen. Skriv gärna in dina bilar i signaturen - det gör det enklare att få rätt svar när du frågar om något.

6. Profiler är det som visas i lilla rutan till höger. En bild på dig själv, din bil eller din katt gör meddelandena roligare att läsa. Skriv gärna in vilken ort du bor i. Man vet aldrig om man skulle behöva låna en skiftnyckel nån gång. :)

7. Har du ansökt men inte godkänts? Troligen har din ansökan hamnat i spamhögen, vi får hundratals per vecka. Skicka ett mail till Mats hotmail, som är efternamnförnamn@hotmail,com - det kan ni nog lista ut..
Senast redigerad av 9 ahlberg, redigerad totalt 11 gång.
Anledning: Tagit bort referenser till MSN-forumet - övergångshanteringen borde vara avklarad nu...
/mats
Niva -95 1.7 TBI "Räka inte Hummer"

Sponsrar lada-niva.se

Låst